Devecikonağı İlkokulu
Devecikonağı Köyü Mustafakemalpaşa/BURSA

VİZYON

İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Sevginin her sorunun çözümünde temel olduğu ilkesi benimsensin. İstiyoruz ki… Okulumuz önümüzdeki 5 yıl içinde her türlü fiziki şartlarını yeterli hale getirsin.

MİSYON

1.Öğrencileri hayata hazırlamak. 2.Onlara, içinde bulundukları problemi çözme yeteneği kazandırmak. 3.Öğrencilere, düşünme yeteneği kazandırmak. 4.Öğrencilere, bilgiden çok bilgiyi öğrenme yollarını öğretmek. 5.Öğrencileri ilgi ve istekleri doğrultusunda yetiştirmek. 6.Öğrencilere muhakeme gücü kazandırmak. 7.Okulun içinde bulunduğu eğitim ve öğretim hizmetlerini yerine getirmek. 8.Eğitilen öğrenci yoluyla aileyi de eğitmek. 9.Öğrencilere ve çevreye örnek olmak için varız.

Normal Öğretim

08.55- 14.25

Kalorifer Kömürlü

Bursa iline 110 km, Mustafakemalpaşa ilçesine 23 km uzaklıktadır.

Devecikonağı Köyü